Instagram

Upptäck kraften i Instagram för företag!

Mer än 60% av internetanvändarna* är aktiva på Instagram, vilket gör plattformen till en optimal arena för dig och ditt företag att marknadsföra er.
Det är en plats där du kan engagera kunder, medlemmar, deltagare, invånare, gäster och följare och därigenom stärka din digitala närvaro.
Vet du inte hur? Gå en av mina kurser!

Instagram 1

Utforska Instagram-världen med min nybörjarkurs för företagare!

Är du ny på Instagram och vill lära dig grunderna för att skapa en stark närvaro för ditt företag?
Denna kurs är skräddarsydd för dig som vill ta de första stegen mot att utnyttja Instagrams potential för din verksamhet.
Jag går igenom Instagrams funktioner och hjälper dig skapa en bra, tydlig profil till ditt företag.
Ta ditt första steg in i Instagram-världen med självförtroende och få verktygen du behöver för att börja växa din närvaro.

Vad kan du förvänta dig från kursen:

Grundläggande Instagram-kunskaper: Jag tar dig igenom Instagram från grunden så att du kan förstå plattformens grundprinciper.

Optimering av din företagsprofil: Lär dig att skapa en tydlig och professionell företagsprofil som lockar din målgrupp.

Innehållsskapande som når ut: Få verktygen för att skapa engagerande och relevant innehåll som håller din publik intresserad och interagerande.

Strategisk användning av funktioner: Utforska Instagram Stories, Reels och andra funktioner för att öka din närvaro och differentiera ditt innehåll.

Målgruppsförståelse: Få insikter om din målgrupp och hur du kan anpassa ditt innehåll för att passa deras behov och intressen.

Instagram 2

Är du verksam inom näringslivet och strävar efter att optimera din närvaro och framgång på Instagram?
Få insikter i de mest effektiva strategierna för att utveckla en imponerande företagsprofil, skapa fängslande innehåll och attrahera din målgrupp på Instagram.

Om du redan har ett Instagram-konto men känner dig osäker på hur en bra profil är uppbyggd, vilka funktioner som finns och hur de fungerar, hur och vad du bör publicera, samt hur du når ut till så många människor som möjligt, så finns jag här för att hjälpa dig. Jag gör en inventering av ditt konto och vägleder dig framåt, så att du kan ta dina sociala medier till nästa nivå.

Jag kommer att guida dig genom:

Optimering av din företagsprofil för att skapa starka första intryck.

Skapande av visuellt tilltalande innehåll som fångar uppmärksamheten.

Användning av Instagram Stories och Reels för att öka interaktionen.

Effektiv användning av hashtags och målinriktad marknadsföring.

Mätning av framgång med insikter och analysverktyg.

 

Kontakta mig för upplägg och pris.
Eftersom jag även jobbar på Rosahöjdens så kontaktar du mig säkrast per mail. Skriv ditt ärende och ditt telefonnummer, så ringer jag upp!

ukorkala@gmail.com

 

 

 

*statistik från Svenskarna och internet 2023